Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας-Θράκης

Υπογράφτηκε στις 26.06.2019, στο ιστορικό κτήριο του Αρχιτέκτονα Έρνεστ Τσίλερ, Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα (ΙΜΜΑ) που στεγάζεται στον προαναφερθέντα χώρο και του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας-Θράκης (ΛΕΜΜΘ).

Το Σύμφωνο προβλέπει τη συνεργασία των δύο πλευρών στα ακόλουθα:

➢ Τη διοργάνωση από κοινού εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα προάγουν τον πολιτιστικό πλούτο της πόλης μας και θα παράγουν εκπαιδευτικό έργο για όλες τις ηλικιακές ομάδες

➢ Τη διοργάνωση από κοινού εκθέσεων
➢ Τη διοργάνωση από κοινού εκδηλώσεων (σεμιναρίων, ημερίδων, εργαστηρίων, συνεδρίων κ.ά.), καθώς και λοιπών πολιτιστικών δράσεων
➢ Την παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού με επιστημονικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο
➢ Την ηλεκτρονική αποστολή ενημερωτικού υλικού
➢ Τη συνεργασία των δύο φορέων για την προβολή θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος

Το Σύμφωνο υπέγραψαν από την πλευρά του ΙΜΜΑ, ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Νικόλαος Κ. Μαργαρόπουλος και από την πλευρά του ΛΕΜΜΘ, ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Βασίλης Γ. Νιτσιάκος. Παραβρέθηκαν εκ μέρους του ΙΜΜΑ, οι κκ. Βασίλης Γούναρης, Αντιπρόεδρος του ΔΣ, Σταυρούλα Μαυρογένη, Γενική Γραμματέας ΔΣ, Φανή Τσατσάια, Διευθύντρια. Εκ μέρους του ΛΕΜΜΘ, οι κκ. Ιωάννης Μάνος, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Ζήσης Σκαμπάλης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης και Ελένη Μπίντση, Αναπληρώτρια Προϊσταμένου Διεύθυνσης.

• Bookmark and Share
  • Clip to Evernote

Εμφάνιση περιεχομένου Web Εμφάνιση περιεχομένου Web

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΓΝΩΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. |   Powered by:       |  All rights reserved